tiistai 31. tammikuuta 2012

Haaveilua

Tällä hetkellä säästän rahaa mm. Levi-reissua varten, mutta silti eksyin eilen H&M:n nettisivuille ja mitä kaikkea ihanaa sieltä löytykään..
kotikollaasivalmis

Ylärivillä tavaroita, joita haluisin kylppäriin, eli värikkäitä käsipyyhkeitä, uuden lattiapyyhkeen ja kaksi kangaskoria pesukoneen päälle, missä toisessa säilyttäisin pyykinpesuainetta (pyykinpesuaine meillä on sellaisessa ikean lasipurkissa) ja pesupalloa ja toisessa hiuslakkaa, lämpösuojaa jne. Oon ihastunut harmaa-vaaleanpunainen/turkoosi- yhdistelmään, joka sopis musta mainiosti meidän kylppäriin.

Alarivillä on tavaroita olkkariin, joka on tällä hetkellä musta-valko-harmaa-ruskea. Joulun alla meillä oli tehostevärinä punaista, mutta nyt kevään tullen, oon alkanut jotenkin haaveilemaan turkooseista yksityiskohdista. Tai sitten vaaleanpunaisista. Väriä kuitenkin ois saatava! :)

vaatekollaasi

Selailin myös vaatteita "ihan nopeesti vaan". Tarvitsisin uudet balleriinat (tai siis kahdet: mustat ja beiget), sillä viime kesän kuljin joko tennareilla tai gladiaattoreilla. Mulla on jo korallin värisenä kollaasissa näkyvät bikit ja kun ne niin hyvät oli päällä, haluaisin ne myös turkooseina. Lisäksi pari löysää toppia, kiiltäväpintainen hame ja toi jakku olisi ihania. Mulla ei oo koskaan ollut revittyjä farkkuja, joten haluaisin sellaiset sekä ruskean laukun. Miten vasta tänä talvena tajusin, etten omista yhtään ruskeaa laukkua? Asia pitänee korjata.. :D

Eilen pystyin vielä kieltäytymään noilta houkutuksilta, mutta saa nähä, kuinka kauan kestän olla ostolakossa.

9 kommenttia:

  1. h&m:n nettikauppa on petollinen, tai lähinnä se tili-systeemi siellä, ei oo meinaan ihan hetkeen ollu nollilla saldo!:D ihania juttuja oot löytäny, varsinkin noi home-osaston tavarat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nojoo tekis niin mieli tehä tilausta mut yritän malttaa :D

      Poista
  2. noi kaikki tavarat näyttää kyllä niin sulta ;D

    VastaaPoista
  3. mähän voin tuua sulle h&m homesta tavaroita sit lauantaina, ni sun ei tarvii maksaa postimaksua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hei mää suunnittelen et mitä voisit tuua ;) Hih kiitos jo näin etukäteen :)

      Poista
  4. Hennes on kyllä petollinen kauppa, siellä on aina kaikkea ihanaa! :)

    VastaaPoista