torstai 5. syyskuuta 2013

Leopardia ja nuttura

leo IMG_1969

Tänään mulla ei ollu koulua, joten lähdettiin Laura- serkun kanssa pyörähtämään keskustassa. Oon edelleenkin jonkinlaisessa ostolakossa (mitään turhaa ei osteta!), mutta jotain pientä tarttui mukaan. Ostin uuden aurinkopuuterin ja elämäni ensimmäisen poskipunan! Täytyy opetella käyttämään sitäkin niin ei näytä varsinkin talvella niin kalpealta. Lisäksi ostin yhdet housut, mutta näätte ne sit joskus asukuvien muodossa. Mietin myös sellasen jätti nutturavalkin ostoa, mutta mulla tolla tavallisellakin kokoisella donitsilla saa aika ison nutturan, joten oisko se jätti sit vähän överi? :D Asu oli aika simppeli, mutta nuttura ja korallin värinen huulipuna toi musta siihen vähän jotain extraa.

IMG_1984

Tässä kuvassa tiivistyy aika hyvin mun ja Laura- serkun illan suunnitelmat. Ihanan rento tyttöjenilta siis tiedossa!

ps. Nyt ois tytöt saanut ensimmäisen postauksensa valmiiksi ja heidän blogiinsa pääset TÄSTÄ ! Tytöt on siis lähdössä kahdeksaks kuukaudeks Ausseihin, joten tiedossa on lämpösiä ja trooppisia maisemia piristämään meidän ankeeta ja pimeetä syksyä ja talvea!

18 kommenttia:

  1. Hiukset nutturalla on ihan mielettömän kätevää olla, kun ei valu hiukset silmille ja pysyy koko päivän ojennuksessa. I love it<3 sopii sullekin tosi hyvin :)).

    VastaaPoista
  2. Tääl pukeutumisessa yksinkertasuus on valttia, eli asu toimis niin hyvin;) tykkään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni ja Ruotsissa ollaan aina edellä muodissa ;D kiitos!

      Poista
  3. Kivan näköinen tuo nuttura. :) Harmi että itsellä taitaa olla vielä vähän liian lyhyet hiukset tuommoseen kampaukseen. Oon muuten etsinyt just jotain ton väristä huulipunaa, mutten koskaan uskalla ostaa ku jos se ei sitten sovikaan. :D Voitko kertoa mistä toi huulipuna on ja paljon maksoi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on makeup storen prairie ja maksaa sellaiset parikymppiä :)

      Poista
    2. ei mitään, tiiän miten vaikeeta hyvän huulipunan löytäminen on! :)

      Poista
  4. Äh kävispä mullekkin nuttura noin hyvin!:) kaunis olet <3

    VastaaPoista
  5. vanhasta sukasta saa kätevästi älyttömän hyvän nuttura donitsin! leikkaa vaan kärjen poijjes ja pyörittää rullalle! Millään semmosella verkkodonitsilla en oo ikinä saanu hiuksiini niin hyvän näköstä nutturaa mitä sukasta tehdyllä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa pitääpä ihan mielenkiinnosta kokeilla joskus! :D

      Poista
  6. Oii, onpas sulla aivan ihania kuvia täällä <3 Jotenki aivan mahtavat värit näis kuvis :3


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. voitko tehdä postauksen että miten tuota valkkia oikein käytetään? :) mullakin on tuollainen mutta en osaa käyttää sitä :(

    VastaaPoista