keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Sade- ja loskakelejä, jihuu!

hunter

Aamulla katsoin ikkunasta ulos ja näin, että nyt on mitä parhain kumpparikeli, hypin melkein riemusta, sillä sain korkata mun uudet Hunterit! Tilasin noi jo joskus kolme viikkoa sitten, mutta niitten tulossa kesti pari viikkoa ja alkuviikosta oli niin hyvät säät, ettei paljon kumppareita tarvittu. Haaveilin noista aika pitkään ja sit vaan päätin, et hitto, mä tilaan ne! Vihdoin mullakin on kumpparit, joita kehtaa käyttää myös koulussa ja mikä parasta, märillä keleillä ei paljon tarvii miettiä enää, mitä laittaa jalkaan. Pitkään tutkin eri nettikauppoja ja lopulta tilasin omani Spartoosta Ostohyvityksen kautta, sillä siten sain kumpparit kaikista halvimmalla. Heh pakko mainostaa sen verran, että jos liitytte tästä linkistä tuonne ostohyvitykseen, saatte itsellenne viisi euroa saldoa sinne valmiiksi ja mä saan 50 senttiä jokaisesta liittyneestä. :) (Tämä ei ole siis mikään ostohyvityksen kanssa tehty yhteistyö!)
  IMG_3500IMG_3482
(Pahoittelut vähän heikosta laadusta, aamulla oli vielä hieman hämärää, joten kuvasta tuli vähän epäselvä)

Lisäks kaulassa mulla oli tänään mun uus lempparikoru! Näin saman korun Sariannella koulussa ja se näytti niin makeelta, että kun törmäsin kyseiseen koruun uudestaan Matkuksen Ur&Pennissä, ei mun tarvinnut kauaa miettiä, että ostanko sen vai en, varsinkaan kun koru oli alennuksessa 3 eurolla! Ostin myös kolme muuta kaulakorua, mutta näätte ne sit myöhemmissä asukuvissa. 
 IMG_3504

Täytyy näitä kumppareita hehkuttaa vielä sen verran, että musta on kiva kun näitten varsi on niin pitkä, että nää on kuin "tavalliset" saappaat, eikä näytä heti kumppareilta. Lisäksi nää on paljon sirommat kuin esim. Nokian saappaat, jotka vaan hölskyy ja lonksuu jaloissa. Ja ehkä paras puoli on se, että näissä on sen verran paksu pohja, että tarkenin hyvin ilman villasukkia kun taas mun koiranlenkitys kumppareissa varpaat jäätyy viidessä minuutissa.
 IMG_3510

Tänään postiluukusta kolahti myös uusin Cosmopolitan ja täytyi kyllä pari kertaa katsoa, että mites toi kuva näyttää niin tutulta. Hih, munhan instagram kuva se siinä! Jee, oon nyt melkein julkkis... :D Mua voitte seurata instagramissa nimimerkillä saraasara

Mutta, mitä mieltä te ootte, käytättekö kumppareita myös koulussa ja keskustassa vai onko ne ehdottomasti tarkoitettu esim. vain metsäreissuille? Kolahtaako Hunterit teihin yhtä kovaa kun muhun? :)

32 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. kiitos, mäkin ihastuin siihen! :)

      Poista
    2. Voi miten kiva asu ja kumpparit on kyllä tarpeen! Mulla ei ole vielä kumppareita, tai edelleenkään vaikka kauan niistä olenkin haaveillut..

      Poista
    3. oiskohan se sullakin hunter googlettelut edessä.. ;D niitä saa myös pinkkeinä!

      Poista
  2. Oi että sä oot kaunis Sara <3 Mistä sä oot ostanut noi valkoiset farkut ja onko siitä pitkäkin aika? Ite ettinyt vaikka kuinka kauan valkoisia mutta mistään ei tunnu löytyvän :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon ! <3 ostin noi h&m:ltä joskus kesän lopussa/syksyn alussa :)

      Poista
  3. musta hunterit on ihan turhaa vöyhötystä..... :D musta ne on tylsän näköiset kun on vaa mustat.

    VastaaPoista
  4. Toi otsikko herätti mussa kyllä kovasti ihmetystä, mutta paljastuhan siihen ihan ymmärrettävä syy! ;D Ja haha, ihana toi melkein julkkis-juttu :-D

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih joo en oo ikinä ennen tollein ajatellut ;D

      Poista
  5. Hahaaa oli pakko käydä tilaamassa noi Hunterit kun näytti niin hyvältä, ja eilisen sadepäivän jälkeen en haluu kävellä enää päivääkään ilman kumppareita! :D

    VastaaPoista
  6. Mulla ei ole kumppareita ollut nyt mitä... Kuuteen vuoteen? Jos ostan niin niiden pitää olla varrettomat, kiitos isältä perittyjen järkyttävän kokoisten pohkeiden. Jouduin yläasteella ostamaan koon 45 kumpparit vain jotta pohkeet mahtuivat sisään, oma kengän koko oli sen 38... :D Muutamat villasukat ja kyllä niillä sen yhden reissun heitti mitä varten ne ostettiin. Mutta ei, en omista kumppareita vaikka varrettomat houkuttelisikin :)

    hannamaria
    http://hannamariav.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh, näissä huntereissa on mun käsittääkseni myös sellanen malli, jossa varren leveyttä pystyy säätelemään :) mutta toivottavasti löydät jotkun kivat varrettomat! :)

      Poista
  7. Oi, Hunterit ♥ iteki melkein odottaa innoissaan sadepäiviä, ku saa laittaa kivat kumpparit jalkaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh niinpä! ;D onneks loppuviikoks onkin luvattu sadetta :D

      Poista
  8. AIVAN IHANA ASU =) hunterit + viininpunaista ja tuo kaulakoru! Ihan bueno! yksinkertaista mutta toimii ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) jotenkin kun mietin et mitä puen noitten huntereiden kanssa, näin heti mielessäni viininpunaisen ja kultasen yhdistelmän ;)

      Poista
  9. Ihana yhdistelmä taas<3 Itekin mietin pitkään noita Hunterin kenkuleita mutta löysin sitten Supertrashilta vähän enemmän mun tyyliset kumpparit :) Mut noi on kyllä ihanat!

    ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

    VastaaPoista
  10. Kiva kaulakoru ja eikä ollu ees kallis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kävi kyllä hyvä tuuri noiden alennuksien kaa! :)

      Poista
  11. Mä hommasin jo kesällä valmiiks syksyä varten tollaset hunterit ja on ne vaan niin paljon siistimmät normikumppareihin verrattuna. <3 Ei sadekelitkään haittaa ihan niin paljoo. :p

    VastaaPoista
  12. Moi! Ihana asu, ja noi saappaat on ihan täydelliset! Oon ite miettiny tosi pitkään että pitäis tilata, musta niitä voi pitää ihan kaupungillakin, ne on niin tyylikkäät (saappaiksi :D). Mietin vain että onko nämä susta hyvät ostaa jos on koulussa 8h/päivä. Luuletko että tulee epämukava olo? Tai hiestovatko ne? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla nää on ollu noin 6 h jalassa koulussa ja onhan nää sillein lämpimät mutta ei mulle oo tullu epämukava olo :) samanlainen olo kun normi tekonahka saappailla :)

      Poista
  13. Oliko sinulla entiset nokian kumpparit hait,vai joku muu malli ? Möisitkö ne tuunausideaa varten? Hinta?

    VastaaPoista