maanantai 11. elokuuta 2014

Copenhagen part 2

Seuraavan reissupostauksen vuoro! Keskiviikkona oli meidän viimeinen kokonainen päivä Kööpenhaminassa, joten otettiin kaikki ilo irti päivästä. Käytiin mm. kanava-ajelulla ja kierrettiin kesekustaa ristiin rastiin.
 IMG_5446

Pakko vinkata! Jos jossain joskus törmäätte Joe & the juice- kahvilaan (mehulaan? :D) niin käykää ehdottomasti testaamassa! Noi mehut oli ihan älyttömän hyviä ja niissä ei ole mitään muuta kuin hedelmää ja silti ne maistui aivan älyttömän hyvälle. Lisäks kyseisestä paikasta sai sellasia paniinimaisia leipiä, jotka oli kuitenkin ruisleipää ja täytteenä ei ollut mitään majoneesimömmöä vaan esim. mun ottamassa leivässä oli vain tomaattia, mozzarellaa ja serranokinkkua ja hyvää oli!

IMG_5397 IMG_5407 IMG_5424

Kanava-ajelulla nähtiin Kööpenhaminan ainoa nähtävyys, jonka tiesin etukäteen, eli pieni merenneito patsaan.

IMG_5438 IMG_5441

Noi värikkäät talot oli vaan niin söpöjä! 

IMG_5603 IMG_5613

Viimeisen illan kunniaksi käytiin ostamassa parit sommersbyt kun noi pullot oli niin hienoja. ;D Ja toi wild cactus oli myös hyvänmakuista! 

IMG_5630 IMG_5645 IMG_5656

Illalla lähdettiin käymään Tivolissa, josta viime postauksessa mainitsinkin. Paikka oli tosi upea valaistuna ja juuri ennen sulkemisaikaa Tivolissa esitettiin vielä sellainen valoshow. Yhdessäkään laitteessa ei käyty, mutta ton paikan kiertäminen riitti jo meille! 

Ootteko te käyneet tuolla Tivolissa? Tai testannut noita mun hehkuttamia mehuja? :)

11 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hei mistähän kaupasta te ostitte noi somersbyt? Olivatko normaalia kalliimmat? On tosiaan aika coolit pullot!! :D ja itse en ole käyny tuolla tivolissa, mutta tosi upeen näkönen tolleen valaistuna yöllä!

      Poista
    2. ostettiin ne sellasesta ruokakaupasta kun Irma :D ja nyt täytyy sanoa, et mulla ei oo mitään hajua paljon noi maksoi... mut veikkaan et oli ihan samanhintaisia kun muut vastaavat tuotteet :) ainakin omena sommersby oli samanhintainen kuin inkivääri-sitruuna (molemmat siis tölkkejä) :)

      Poista
  2. hahah mä katoin tota pieni merenneito kuvaa vaikka kui kaua ja etin sitä patsasta. Hirveen pieni se kyl o:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, itekin eka mietin et mitä noi ihmiset tekee tuolla ja sit vasta bongasin ton :D

      Poista
  3. Hah, sama täällä, mäkin etin tosta kuvasta vaikka kuinka kauan sitä pientä merenneitoa :D Tosi kiva postaus, sulla on aina niin kivoja kuvia ja muutenkin tykkään hirveesti sun postauksista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, toi cuva on tollanen kuva-arvoitus ;D kiitos paljon, ihana! :)

      Poista
  4. Paljon toi kanava-ajelu maksoi?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua nyt kysyit pahan :D täytyy kysyä tytöiltä jos jompikumpi muistaa! :)

      Poista