torstai 18. syyskuuta 2014

VS addiction

vs5 vs3 vs6 vs2 vs4 vs1

Mä ja Laura innostuttiin yks tylsä koulupäivä (meillä oli joku 6 tunnin hyppy, joten mitä sillon ois muka pitänyt tehä?) kattelemaan Victoria's secretin rasvoja ja päätettiin pistää tilaus Nordic Feelille(*).  Sarianne lähti mukaan meidän tilaukseen ja meidän paketti tuli tiistaina perille. Noi kaikki kuvissa näkyvät rasvat ei sentään ole uusia vaan siinä on myös meidän kolmen vanhatkin purnukat! Mä tilasin ton matalan, pyöreän Amber romancen ja Secret cravingin ja ne on molemmat ihan tajuttoman ihania. Varsinkin tuo matala pyöreä purkki sisältää sellasta paksumpaa rasvaa, joka tulee erittäin tarpeeseen, kun ilmat viilenee. Jokainen näistä rasvoista tuoksuu tosi hyvältä (paitsi joku, jota haistettiin Lontoossa, oli aika kauhea ja siinä oli luumua) ja sen lisäksi nää muutenkin imeytyy nopeasti ja jättää tuoksu iholle pitkäks aikaa. Eli suosittelen! Onhan noi myös aika sulosia yöpöydällä... ;)

Mikä on teidän suosikki noista VS:n rasvoista? :)

* = mainoslinkki

36 kommenttia:

  1. Oi, mahtava tuo teidän kokoelma! Oon kuullut näistä paljon hyvää, mutta en oo koskaan kokelllut..Ehkä pitäisi jo vihdoin itsekin! :)

    VastaaPoista
  2. sydänsilmä emoji kertaa sata!!!! Ahh rakastan noita VS -tuoksuja <3 Ja hei, oon sun kanssas samaa mieltä, että se rasva missä on luumua haisee ihan KAMALALTA! :D Siis yhen kerran laitoin sitä suihkussa ja ihmettelin, että hyi hitto, mikä haisee näin pahalta!? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, onks sulla se? :D mikä sen nimi oli, harmittaa kun ei muisteta!

      Poista
  3. Multa on kyllä jotenkin menny tää Victoria's Secrets villitys ihan ohi, mut oon kuullu niin paljon kehuja että varmaan täytyy ostaa jos joskus jossain lentokentällä tai ulkomailla tulee vastaan. Tai siis kun oon ymmärtäny että näitä ei ainakaan vielä sais Suomesta? Onks noi minkä hintasia? Mä aina käytän vaan kaikkia Body Shopin rasvoja koska ne tuoksuu kans niin ihanalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Body shopinkin rasvat on kyllä ihania! Joo, noita ei saa Suomesta mut niitä saa tilattua tuolta nordic feeliltä ja sit laivoilta :)

      Poista
    2. Tuurista saa :D

      Poista
    3. aijaa, paljonhan ne siellä maksaa? :D

      Poista
    4. Siis mitääh? Saako VS:n rasvoja oikeesti Tuurista!? vähän siistii!:D

      Poista
    5. ...ja tarkennan vielä vähän kysymystä että sieltä kyläkaupastako niitä sais?

      Poista
    6. En osaa sanoa, ilmeisesti? :)

      Poista
    7. Jo kyläkaupasta ja 15 e kpl eli aika lähellä jo oilewta hintaa ! :D ei siellä kyl noita kaikkia rasvoja ja tuoksuja ollu, mut joitain joo!

      Poista
    8. Oho no en ois uskonu et sielläkin myydään niitä :D

      Poista
  4. Voi tää on kamalaaa :D Myönnän, että oon itekkin aivan rakastunut näihin rasvoihin ja omistankin näitä ehkä muutaman liikaa!

    Ongelmana on se kun nää on nyt tullu Suomeen (ainakin Espoon yhteen kauppakeskukseen) hinnalla 33e ja sit kun teinit ihailee näitä kuvia somesta niin ne käyttää viimeset rahansa noihin tajuttoman ylihinnotettuihin rasvoihin täällä.. Ite sentään tajuaa, ettei tolla hinnalla mitään osteta, mutta kun noilla nuoremmilla ei ihan leikkaa vielä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MITÄ?? 33 euroa? Yks purkki? :D huhhuh toivottavasti kukaan ei osta niitä sillä hinnalla :D

      Poista
    2. Jep! Yksi purkki! :D Ja tänään ainakin muutama nuorempi huokaili onnellisena ostoksiensa kanssa, eli valitettavasti ostaa :'D Pakko myöntää, että hyvin ne niillä näyttää rahastavan, aika onnistunutta jälleenmyyntiä!

      Poista
    3. huhhuh voi kun ne tietäis et netistä saa 12 e kappale... :D

      Poista
  5. Siis ei herrajestas kui paljon sulta löytyy noita VS:n rasvoja!!!:o :D:D itse omistan muutaman vs:n rasvan plus muutaman tuoksun, ja ne on kyllä ihanii! Todellakin harmi ettei VS:n liikkeitä löydy Suomesta :/ Mun sisko kävi Lontoossa menneenä kesänä ja sanoi että se VS:n liike oli aivan mieletön! Kunnon "karkkitaivas" tämmösille himoshoppaajille ja siitä merkistä tykkääville ihmisille:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tossa kuvassa on siis mun, lauran ja sariannen rasvat! mulla on niitä kuus :) jep, lontoon VS on ihan taivas, vietettiin siellä Lauran kanssa viime kerralla ekana päivänä neljä tuntia... :D

      Poista
    2. Eiku joo, pääsikin jo unohtuu et tossa oli teidän kaikkien kolmen rasvat!;D JA MITÄÄH!?!?! NELJÄ tuntii!! Apua:D:D hahahaa no voin kyllä oikeestaan uskookki et siellä menee aikaa ku eikös se oo monessa eri kerroksessa jopa..?

      Poista
    3. Joo siellä on siis neljä kerrosta joissa kolmessa on niitä tavaroita :D

      Poista
  6. Ihania! <3 Apua, en keksi mitään muuta tuoksua missä ois luumua kun Pure Seduction (red plum & freesia, punaset purkit) mikä on kyllä yks mun lemppareista ja siitä saa jatkuvasti kehuja niin poikaystävältä, äidiltä kun randomeiltakin... :D Oon nyt syksyn vaihdossa jenkeissä (jamkista liiketaloudelta! ;D) joten tulee kyllä hamstrattua noita tuoksuja ja rasvoja ja myös suihkugeelejä/ kuorintoja! En tykkää tosta lotionista niinkään, mutta purkissa ja tuubissa olevat paksummat versiot on huippuja. Nyt uusia lemppareita on Pure Daydream ja Passion Struck! Sattuu kyllä sieluun toi suomihinnottelu, kun en kyllä noista haluis juuri kymppiä enempää maksaa vaikka hyviä onkin. Täällä oli just 7kpl/35 dollaria- tarjous, niin jäi yhelle purkille hintaa sen alle neljä euroo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa no en kyllä tiiä onks se toi koska en muista sen nimeä :D jep, toi passion struck on aivan täydellinen! vitsi, mäkin haluun kyllä jenkkeihin shoppailee ;)

      Poista
  7. Tätä voi kyllä kutsua jo addiktioks... hahahaa
    Just puhuin Lauran kans et mä en oo vielä ees päässy secretille asti (vaikka oon ohi kyl kävelly), mut ilmeisesti pitää säästää se reissu joulukuulle ku on synttärit nii ei tuu nii huono omatunto :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sinne kun kerran menee niin poispääsy ei oo helppo ;D

      Poista
  8. Oon Suomessa nähnyt ainoastaan Tuurissa näitä myynnissä, kyllä Vesa tietää mistä tytöt tykkää! ;)

    VastaaPoista
  9. Mikä toi pinkki victorias secret laatikko on? Saiko nordicfeelta tuommoisen pussinkin?:) Sinulla on kauniita kuvia ja hyvin kirjoitettuja tekstejä! Jatka samaan malliin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tää sun kommentti oli mennyt roskapostiin ja huomasin sen vasta nyt! :s laura sai ton laatikon kun osti lompakon köpiksen lentokentän VS:ltä ja noi pussit on vanhoja eli ei saa mukana :/ kiitos, ihana kuulla! :)

      Poista
  10. Sulla on aivan ihana blogi ♥
    Liityin! :)

    http://annebloggailee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Mikä on sun suosikki niistä hajuvesistä? Kun en itse osaa päättää jos aijon sellasen hankkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihan hajuvesistä vai noista body splasheista mitä noissa kuvissakin näkyy? :) body splasheista on ehdottomasti passion struck ja hajuvesista bomshell ja victoria :)

      Poista
  12. Hei onks sulla käyttäjä igeessä nimellä rkirppis? Se nimittäin väittää et on arpomassa näitä ja käyttää tota sun kuvaa. Tietty jos se on sinä nii ok:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun sanoit, toi on varmaan joku huijaus koska tosiaan toi on Lauran kuva ja se enkä mä olla järjestetty mitään arvontaa :D

      Poista
  13. @rkirppis instassa käyttää sun kuvaa ja väittää et se arpois noi. Onks se sinä vai joku feikki?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku feikki :) Se poisti sen kuvan kun kävin vähän kommentoimassa :D

      Poista