lauantai 2. toukokuuta 2015

Soft Blanket

5 3

Sellasia rauhallisia aamuja, kun saa heräämisen jälkeen pötkötellä sängyssä puhataissa lakanoissa, osaa arvostaa kaiken kiireen keskellä. Musta on ihana herätä myös vapaapäivinä aikasin, jollon aamu ja koko päivä kestää kauemmin! Saatan vapaapäivien aamulla maata sängyssä jonkun 45 min vaan selaten puhelimella kaikkea turhaa ja rapsutellen Remiä. Remi on oppinut, et jos me ei heti nousta herätyskellon soidessa, se hyppää sängylle jommankumman päälle makaamaan. Ihan hyvä herätystaktiikka muuten, mut sit se itekin nukahtaa uudestaan ja sit ainakaan kukaan ei nouse. Tai sit se odottaa, että mä, joka yleensä herään aikasemmin, nousen sängystä ja se pääsee mun paikalle nukkumaan. Kellään muilla samanlaista ronttia kotona? :D

6 1

Nyt ois taas Sisustuskauppa.comin Yankee Candlen toukokuun kuukauden tuoksun aika, joka on Soft blanket. Sain kuvissa näkyvän kynttilän yhteistyön merkeissä ja täytyy sanoa, et tosta tuli kertaheittämällä mun uusi lemppari! Tuoksuu mun mielestä puhtailta lakanoilta ja muutenkin sellaselta, no puhtaalta (kivat nää mun yritykset selittää näitä tuoksuja). :D Kuukauden tuoksu on nyt toukokuun ajan -25 %, joten jos ootte yhtään tuoksukynttilöiden kavereita, kannattaa klikata sisustuskauppa.comiin! :)
 4 2

Huomenna ei ookkaan sit aikaa pötkötellä ylimäärästä aamulla, sillä lähdetään Larpan kanssa pyörähtämään Tukholmassa! Ollaan molemmat podettu pientä Lontoo-kuumetta koko alkuvuosi, mutta koska sinne ei tähän saumaan päästä, niin aateltiin käydä sit vähän lähempänä reissussa. Ollaan käyty kerran aikasemminkin yhdessä Tukholmassa ja silloin meillä oli mukana myös Miia (postaus löytyy täältä). Tällä kertaa lähdetään kahdestaan ja mua vähän jänskättää, sillä pakko myöntää, että en hahmota Tukholman keskustaa yhtään ja en oikeastaan tiedä yhtään, miten liikkua siellä. Laura kuulemma osaa, joten saa nähdä, ehditäänkö ajoissa laivaan sit maanantaina takasin. ;D Jos tulee mieleen jotain must see -paikkoja Tukholmasta niin saa mielellään vinkata! Ollaan tosiaan vaan se maanantai maissa, joten ihan ihmeitä ei ehditä tehdä. Vitsi, oon kyllä niin innoissani!

Tälläisiä kuulumisia tänne suuntaan! Jos haluutte nähdä vähän reaaliaikaisempia kuulumisia ja kuvia reissusta niin kannattaa seurata mua instagramissa ja blogin facebookissa, sillä tuun ehdottomasti päivittämään niitä jos vaan löytyy ilmainen wi-fi! :)

22 kommenttia:

  1. miten sä uskallat noin lähellä petivaatteita ja koiraa polttaa kynttilää vai oliko vaan lavastettu kuva? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kynttilä on tossa vaan näiden kuvien takia, jotta näihin tulis haluttu fiilis :) Tuun polttamaan tota luultavasti suurimmaks osaks olkkarissa, jotta se on näkösällä koko ajan.

      Poista
  2. Suloisia kuvia! Ihanaa Tukholman reissua ♥

    VastaaPoista
  3. No jos menette Viking linella, nii kannattaa ottaa "laivabussi" keskustaa, käydä ainaki åhlensilla&gallerianissa, ja sitte vanhan kaupungin läpi södermalmin kautta laivaa. Mut onneks laivasta saa karttoja ;) hauskaa matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mennään Silja Linellä, mut mun mielestä se järjestää myös samanlaisia kyytejä? Heh, niinpä! Kiitos! :)

      Poista
  4. Hah ihana rontti teillä! Meillä kans tahtoo olla aina kainalossa kun mies ei ole komentamassa :D. Sori, mutta oli pakko nauraa noille sun tuoksujen kuvailuille :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä taas mä oon ehkä se pahis, joka komentaa pois tyynyltä, kun Niko taas antaa maata sängyssä, missä haluaa. :D Haha, mäkin nauran niille! :'D Seuraavan kuun tuoksu onkin onneks helpompi kuvailla heh!

      Poista
  5. Kauniita kuvia :). Hauskaa Tukholman reissua! :) Meidänkin piti lähteä tänä vuonna Tukholmaan, mutta se nyt jäin kesän kiireiden takia. Onneksi kuun lopussa pääsee edes piipahtamaan Tallinnassa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! :) Oon varma, et Tallinnassakin on tosi ihanaa käydä! :)

      Poista
  6. Ihana tunnelma kuvissa! Sellaisen parannusehdotuksen haluaisin esittää, että voisitko laittaa linkit niin, että ne aukeavat uuteen välilehteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla! :) <3 Hyvä parannusehdotus, sillä luulin, että ne aukeaa niin! Tai piti aueta :'D koitan korjata!

      Poista
  7. Haha:D ihan samanlainen rontti pötköttää tälläkin hetkellä vieressä. Ihana postaus muuten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän rontti on taas tällähetkellä parvekkeella vahtimassa/nukkumassa :D kiitos, kiva et oot tota mieltä! :)

      Poista
  8. MEETTEKÖ TURUN VAI HELSINGIN KAUTTA?!

    VastaaPoista
  9. silja linen sataman läheltä pääsee kätevästi metrolla keskustaan, ja Tukholman metroverkosto ei tosiaankaan oo vaikea hahmottaa :) ja keskustassa suosittelen käymään kauppakeskus galleriassa, siellä on mm. hollister, bikbok.. Ja victoria's secret siinä aivan vieressä :) kivaa reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä, metrolla mentiin ja noissa kaupoissa käytiin! :)

      Poista
  10. Kuulostaa niiiin tutulta toi vapaapäivinä aamuisin sängyssä löhöily :)
    Jos teillä aikaa riittää (ja on kiva ilma), niin kannattaa tutustua Vanhaan Kaupunkiin vähän syvemmin! Tosi usein kaikki kulkee niitä samoja katuja Vanhassa kaupungissa, mutta kun lähtee oikeesti kunnolla sinne "syvemmälle" niin sieltä löytyy upeita aukioita ja ihania pikku ravintoloita ja kahviloita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäi seuraavalle kerralle, kun oli vähän liian pilvistä ja sit kun kaupat oli kierretty, niin aloikin jo vähän tihuttamaan :/ Onpahan syy lähteä pian uudestaan! ;)

      Poista
  11. Huippukivaa minilomaa teille! Nauttikaa reissusta ja keväisestä Tukholmasta! :)

    Erika

    VastaaPoista