torstai 19. toukokuuta 2016

The City

belleclaire

Tuo matalampi rakennus keskellä kuvaa oli meidän hotelli, Hotel Belleclaire, joka sai ison peukun meiltä kaikilta! Henkilökunta oli ystävällistä ja huone tosi siisti.

bageltalk

Ja hotellin lähellä oli Bagel Talk, jossa käytiin kahta aamua lukuunottamatta. Tuoretta Bagelia ja smoothieta, tulkaa joku tekemään mulle samanlainen setti huomenna?

city1 city2 city3

Käytiin heti ekana reissupäivänä Natural History of Museumissa ja aluks jaksoin kierrellä ihan innoissani siellä, mutta sen viiden tunnin kierroksen jälkeen olin saanut enemmän kuin tarpeekseni... :D

flatironbuilding flatironbuilding2 crepes

Flatiron Buildingin lähistöllä oli yks päivä kaikenlaisia ruokakojuja ja pysähdyttiin siihen valkkareille ja letuille. Huomatkaa noi Marimekon aurinkovarjot!

greydog greydog2

Yks aamu käytiin aamupalalla The Grey Dogissa, sillä oltiin luettu paikasta monia suosituksia. Paikka oli ihanan kodikas ja pannarit hyviä, mutta älkää ottako vadelmajääteetä. Mä ja Laura molemmat luettiin, että listassa luki vaan vadelmatee, mutta siinä edessä olikin ollut vielä eri fontilla sana iced. Tuo juoma maistui jääkylmältä, kitkerältä mustalta teeltä, jossa oli vadelmainen sivumaku. Eli voitte arvata ettei ihan mitään herkkua. :D

topoftherock flags city6 city5

Jätettiin viimeiseks nähtävyydeks Top of the Rock, josta kuvia myöhemmin! Ennen näköalatasanteelle nousemista osallistuttiin jollekin kierrokselle, jonka ansiosta meidän ois pitänyt päästä jonottamatta sinne ylös... No, meitä ilmeisesti vähän huijattiin, sillä ihan samanlailla jouduttiin jonottamaan. Haha, kierros oli kuitenkin ihan mielenkiintoinen ja voipahan sanoa kävelleensä oppaan perässä, kuulokkeet korvilla pitkin Nycin katuja. :'D

tgifriday

Enna ja Ronnie vietti pari päivää reissusta meidän kanssa ja käytiin TGI Fridaysissa parilla ja siitä mentiin kiertelemään Time Squarea ja mm. turistikrääsäkauppoja ja Disney Storea. Ihana ilta!

woodbury

Yks päivä reissusta vietettiin Woodbury Common outletissa, kiitos teidän monien suosituksien! Paikka ei todellakaan pettänyt ja taidettiin vähän Lauran kaa hullaantua Michael Korsilla, kun taas pojat innostui Hilfigerillä. Ainoa miinus reissussa oli se paluumatka, kun katottiin bussista auringonpaistetta, mutta bussi hädintuskin liikkui eteenpäin jäätävän ruuhkan takia.

Hieman sekalaisia kuvia samassa postauksessa, heh! Ehdittiin tehdä jotenkin niin paljon kaikkea, että aina kun alkaa jostain kertomaan, seuraava juttu tulee jo mieleen. Ja hei, jos teillä on reissusta jotain kysyttävää niin kysykää ihmeessä! :) Nyt mun pitäis olla jo nukkumassa, sillä meen huomenna aamuvuoroon... Ei muuta kuin öitä. 

12 kommenttia:

  1. Mä olin syksyllä 2014 poikaystävän kanssa Nykissä ja mekin yövyttiin tuolla samassa hotellissa! :D Ihania kuvia taas, pakko kyllä päästä vielä joskus takaisin New Yorkiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä hauska sattuma! :D Mitä te tykkäsitte hotellista? :) Ja äläpä muuta sano... <3

      Poista
    2. Tykättiin paljon hotellista, henkilökunta oli ystävällinen ja antoi hyviä vinkkejä ruokapaikoista yms ja sijainti oli tosi hyvä, siitä pääsi metrolla niin kätevästi joka paikkaan :)

      Poista
    3. Se on kyllä ihan totta, tosi hyvä sijainti oli metrojen suhteen! :)

      Poista
  2. Vau, aivan ihanan näköistä (ja ihania kuvia )! Minäkin niiin haluan tuonne.. *_*

    https://vievies.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Voisin itekin lähteä vaikka heti takas :D

      Poista
  3. Teethän ostospostauksen vielä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan et esittelen ostokset vähän erikseen! :) Kerron kyllä aina sit et ne oli tuolta reissusta :)

      Poista
  4. Oii mä en kestä tätä mun ikuista New York -kuumetta, tää postaus pahensi sitä taas niin paljon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollu samanlainen kuume aina ja sit vaan yks päivä päätettiin et oikeesti lähetään sinne ;) Se auttaa parhaiten tohon kuumeeseen!

      Poista
  5. Mulle se kaipuu iski tyyliin kaks päivää kotiutumisen jälkeen! :D Kiitos! :)

    VastaaPoista
  6. Rakastuneet poninhännär New Yorkissa!

    VastaaPoista