torstai 22. syyskuuta 2016

Syyskuun livbox

Heippa! Sain Livboxilta kivan yllärin, kun syyskuun boxi tipahti lähipostiin haettavaksi. Oon sellainen, että kun löydän jonkun luottotuotteen, en kauheen helpolla testaa enää muita vastaavia. Parasta näissä Livboxeissa mun mielestä onkin se, että pääsee testaamaan uusia tuotteita, joita ei välttämättä tiennyt edes tarvitsevansa. Syyskuun Livbox oli koottu kauneusbloggaajien suosikkituotteista, joten mulla oli korkeat odotukset sille, että löytäisin boxista uusia luottotuotteita. 
 livbox 

1. Cutrin kuivashampoo - Oon ehkä ennen käyttänyt huonoja kuivashampoita, sillä yllätyin täysin, kun tää tuote sai hiukset oikeasti puhtaan ja raikkaan tuntuisiksi! Raikkaus kesti kyllä koko päivän, mutta esim. rakennetta tää kuivashampoo ei juurikaan antanut. Mutta tää tuote jää ehdottomasti käyttöön.
2. Dermalogica Skin hydrating booster-tehotippa - En oo oikein osannut koskaan käyttää mitään tänkaltaisia tuotteita, mutta pakko myöntää, että iho jäi tosi pehmeän tuntuiseksi, kun laitoin tätä kosteusvoiteen alle illalla. Talvi tunnetusti kuivattaa ihoa, joten taidan säästää purkin pakkasten varalle!
3. Makiash kynsilakka - Mulla on tällä hetkellä geelit sormien ja varpaiden kynsissä, joten en päässyt lakkaa testaamaan, mutta ainakin väri näytti herkullisen punaiselta.
4. Lumene silmämeikinpoistoaine - Tätä oon ennenkin testannut ja hyvin ajaa asiansa. Plussaa öljyttömyydestä niin pystyy käyttämään ripsienpidennyksien kanssa. 
5. Isadora silmänrajauskynä - Tämäkin on vanha suosikki! Kynä on tarkoitettu sisäluomen rajaukseen, mutta ite oon käyttänyt tätä ylähuulen rajaamiseen, jolloin huulten yläpuolelle saa valoa ja huulien reunasta tulee tarkempi.
6. Korres Basil lemon suihkugeeli - Tää suihkugeeli tuoksuu niin hyvältä, et sitä tekis mieli maistaa, haha. Muuta ihmeellistä en oikein huomannut!
7. Schwarzkopf Professional BC bonacure hoitosuihke - Tämä tuote jää todellakin käyttöön! Mun hiukset on ollut aika kuivat kesän Rodoksen reissun jälkeen ja niiden harjaaminen on hankalaa märkänä. Tätä suihketta suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin ja sen jälkeen harjaaminen on super helppoa.

livbox2

Eli ainakin kaksi uutta luottotuotetta löytyi boxista vanhojen tuttujen lemppareiden lisäksi. Jos tuntuu, että haluaisitte kans kuukausittaisen kosmetiikkapaketin kotiin niin saatte koodilla UNDERMYUMBRELLA lokakuun boxin 13,90€* (norm. 16,90€). Koodi on voimassa 26.9. asti tai niin kauan kun tarjoushintaisia boxeja riittää (niitä on rajoitettu erä). Musta Livbox piristää kivasti arkea ja kuten sanoin, useampia näistä tuotteista ei varmaan tulis muuten testattua! Tilauksen pääsette tekemään täältä. :)

* Alennus koskee joko normaalihintaisen jatkuvan tilauksen ensimmäisen boxin hintaa tai normaalihintaisen kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen kokonaissummaa. Jatkuvan tilauksen voi keskeyttää koska vain.

Löytykö boxista jotain teidän vakkarituotteita tai jotain, mitä aiotte testata? :) 
ps. Kiitos kaikista kommenteista ja vinkeistä edelliseen postaukseen! Aloin katsomaan tosiaan itekseni PLL:ää alusta ja Nikon kanssa vielä arvotaan, mikä sarja aloitetaan seuraavaksi. Saatiin just Scream -sarja päätökseen ja voidaan suositella sitä muillekin jännäreiden kavereille!

Livbox saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

  1. Ai että sulla on ihana blogi! :) oon etsinyt sellaista lemppariblogia mitä lähtis enemmänki seurailee ja nää sun jutut on osunu ja uponnu muhun! Olinko ees vähän täpinöissäni, kun myös näin ihanan koiruutesi! Mulla on täsmälleen samaa väriä omaava mitteli ja luulin jo löytäneeni hänen long lost veljen, mutta meidän koiruus 5v. :) jatka ihmeessä kirjoittelua tänne! Hyvää syksyä :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla! :) <3 Heh, eikä vähän kiva! Välillä oikein yllättyy, miten samanoloisia mittelit saattaa olla keskenään!

      Poista